Dviejų pakurų katilas su automatiniu degikliu - Q Pellet Duo

http://granuliniaikatilai.blogspot.com/2013/01/dvieju-pakuru-automatinis-katilas-su.html#.VDbO7VcrEXg
Dviejų pakurų automatinis katilas su automatiniu degikliu skirtu kūrenti išskirtinai medienos biomasės granulėms Ø 6-8 mm ir vandens „marškiniais“ ant kurių galima kūrenti kietą kurą. Idealiai tinka žmonėms, kurie nori ekonomijos, švaros tačiau neturi laiko ar noro skirti dėmesio katilo kūrimui kelis kartus per parą.


Q Pellet Duo katilas – tai universalus įrenginys skirtas medienos biomasės granulėms ir kitam tradiciniam kietajam kurui kūrenti. Tai ilgamečio inžinierių darbo novatoriškas, aukštos kokybės, su naujos kartos degikliu ir šiuolaikiška automatika katilas.



Šis katilas skirtas automatiniam, profesionaliam medienos biomasės granulių kūrenimui. Katilas yra lengvai eksploatuojamas, turi aukštą naudingumo koeficientą, o taip pat automatiką su logišku degimo proceso programiniu valdymu (yra keturi standartiniai davikliai: temperatūros katile, šneko, oro srauto, vandens šildytuvo (boilerio) bei papildomi lauko temperatūros ir paduodamo vandens temperatūros). Katilas turi automatinį degiklį, degimo kontrolės automatiką bei savaiminį degimo kameros išsivalymą. Katile yra sumontuotas vamzdinis šilumokaitis (vandens „marškiniai”) ant kurio galima deginti kietą kurą: anglis, malkas, briketus 

Kuro padavimas iš talpyklos yra apsaugotas nuo gaisro, ugnies persimetimas į kuro talpą neįmanomas, nes šnekas pradeda suktis nesustodamas, kol nesibaigia kuras arba nedingsta aukšta temperatūra.